Anlægsarbejde

Gravearbejde til private & erhverv

Anlægsarbejde

Udførsel af professionelle eksperter

Hos Entreprenør Lasse Toft tager vi os af alt inden for gravearbejde, såvel som entreprenørarbejde. Vi har mange års erfaring, og kan varetage alle typer opgaver – Uanset størrelse og kompleksitet.

Når du skal have udført gravearbejde, er det essentielt, at udførelsen er korrekt. På den måde undgår du bekostelige fejl og mangler. Hos Entreprenør Lasse Toft er din opgave i gode hænder. Vi er hurtige, effektive, og dygtige til vores fag. Hertil har vi et bredt sortiment af gravemaskiner, som spænder bredt i brydekraft – Egenvægt fra 1,5 tons til 30 tons.

En stor palette af muligheder

Ønsker du at leje en gravemaskine i forbindelse med et projekt? Måske er du en privatperson, som skal bruge en hjælpende hånd? Måske er du en større entreprenør, som mangler den rette maskine for at nå i mål? Så er du det rette sted. Hos Entreprenør Lasse Toft udlejer vi gravemaskiner med fører.

Vi har stor erfaring med, at samarbejde med andre, og kan derfor garantere en god helhedsoplevelse, når du vælger os til din opgave.

Vores mange års erfaring gør, at vi har udført et hav af forskellige opgaver inden for gravearbejde. Disse har blandt andet været i forbindelse med følgende:

  • Nedrivning
  • Nybyg
  • Flytning af jord
  • Opførsel, Finafretning og bortskaffelse af volde
  • Og meget mere

Er ovenstående ikke det, som du står og søger en gravemaskine med fører til? Tøv ikke med at tage kontakt til os – Vi udfører en lang række specialopgaver inden for anlægsarbejde.

Kontakt os for anlægsarbejde

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig. Her gennemgår vi din opgave til punkt og prikke.
I den forbindelse finder vi i samarbejde den rette løsning til dig.

Kontakt din lokale entreprenør på Sjælland i dag – Kontakt Entreprenør Lasse Toft.
Vi kan træffes på telefon: 28 83 51 91 eller på e-mail: lassejensen91@gmail.com.
Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt Entreprenør Lasse Toft

Vi besvarer henvendelser inden for tre hverdage.