Bortskaffelse af jord

Lad os klare det hårde arbejde

Bortskaffelse af jord

Effektiv flytning af jord

Hos Entreprenør Lasse Toft har vi maskinerne og mandskabet til at fjerne din jord. Vi flytter stort som småt for private såvel som virksomheder.

Står du en en bunke jord, som du ikke ved hvordan, du skal komme af med? Så er du det rette sted. Med mange års erfaring inden for entreprenørarbejde, kan vi hjælpe dig af med uønsket jord. Hertil har vi styr alle forholdsregler ift. forurenet jord, og du skal derfor ikke været bekymret for fejl og mangler.

Vi tror ikke på, at bortskaffelse af jord skal koste en formue. Derfor finder vi altid den absolut bedste pris til dig. Dette går hånd i hånd med vores effektivitet og passion for at løse enhver opgave til perfektion. Ved at vælge os til at fjerne din jord, får du fornøjelsen af et entreprenørfirma, som har kunden i fokus, og som elsker at skabe personlige relationer.

Få fjernet jord af professionelle

Bortskaffelse af en større mængde jord kan være en stor opgave. Der kan være tale om en stor jordvold, som skal fjernes eller andet. Uanset hvad, så er de rette maskiner og den rette ekspertise et must. Hos Entreprenør Lasse Toft kan vi fjerner vi altid din jord til aftalt tid og aftalt pris.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og sørger for at du får et resultat, som du kan være tilfreds med.

Kontakt os for bortskaffelse af jord

Kontakt din lokale entreprenør for effektiv fjernelse af jord. Vi tager hånd om projektet fra start til slut, og bistår gerne med kyndig rådgivning. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende og godt tilbud. Kontakt os på telefon 28 83 51 91 eller på email lassejensen91@gmail.com. Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen på vores hjemmeside.

Kontakt Entreprenør Lasse Toft

Vi besvarer henvendelser inden for tre hverdage.