Dræning på hele Sydsjælland

Erfaren entreprenør med kunden i fokus

Dræning på hele Sydsjælland

Nedgravning & nedlægning af dræn

Med mange års erfaring er vi hos Entreprenør Lasse Toft specialister i nedlægning og nedgravning af dræn. Vi udfører opgaver for virksomheder såvel som privatpersoner.

Med grundig og veludført dræning får du de optimale vilkår for, at skabe liv i alt fra have til mark. Ved dræning bortledes vand fra et jordstykke til et andet planlagt sted. På den måde skabes der stabile fugtighedsforhold i jorden.

Dræning er en kompleks opgave, og kan være en bekostelig affære, hvis udførelsen ikke er gjort til perfektion. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med professionelle fagfolk, inden projektet påbegyndes.

Hos Entreprenør Lasse Toft er vi eksperter i dræning af alle typer grunde, og tager hånd om projektet fra A-Z. Lige fra planlægning til udførsel står vi klar til at hjælpe dig. Hertil bistår vi gerne med rådgivning. Ved at lade din lokale entreprenør stå for din dræning, er du sikret et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Mange muligheder med dræning

Med korrekt dræning er du sikret en tør og fast grund, som dermed ikke lider skade af nedbør og andet. Vores mange års erfaring med dræning af grunde gør, at vi kan udføre alle typer opgaver inden for feltet. Vi har især stor erfaring med dræning af:

  • Haver
  • Ridebaner
  • Grunde

Vi udfører, som sagt, alle typer opgaver inden for dræning, så passer ovenstående ikke på dit kommende projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er løsningsorienteret, og ser altid muligheder frem for problemer.

Lad dræningen begynde

​Hos os, kan du være sikker på, at vi ikke slækker på kvaliteten – uanset opgavens størrelse og art. ​Derudover overholder vi altid den fastsatte pris, så du ikke får nogle ubehagelige ekstraudgifter.

Kontakt os på telefon 28 83 51 91 eller på email lassejensen91@gmail.com. Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen på vores hjemmeside.

Kontakt Entreprenør Lasse Toft

Vi besvarer henvendelser inden for tre hverdage.