Knusning

Effektivitet ud over det sædvanlige

Knusning

Knusning efter dine behov

Skal du have knust en større mængde beton eller anden form for materialer? Så er Entreprenør Lasse Toft et godt valg. med over 10 års erfaring inden for entreprenørarbejde og de rette maskiner, kan vi hurtigt og effektiv knuse stort som småt.

Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker. Med disse i mente, og vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger til dig – Til konkurrencedygtige priser.

Som professionel entreprenør på Sjælland har vi, som de eneste i Danmark, udstyret os med en Evoquip Bison 280 knuser. Knuseren har en egenvægt på 30 tons, hvorfor den kan være på på mange forskellige størrelser af pladser. Hertil kan vi, med maskinen, knuse op til 200 tons i timen. Dette gør, at vi kan levere effektivitet ud over det sædvanlige, til fornuftige priser.

Mulighederne er mange

Der er både sund fornuft, såvel som god økonomi i at knuse på stedet. Ved knusning onsite minimeres miljøbelastningen, og du slipper for store udgifter til bortskaffelse samt transport af materialer. Vi knuser således dine materialer, der hvor du er – Onsite.

Knusning spænder bredt, og kan være en nødvendighed i mange forskellige sammenhænge. Vi har blandt andet stor erfaring med knusning i forbindelse med følgende typer opgaver:

  • Nedrivning
  • I Grusgrave
  • Knusning af beton
  • På modtagestationer
  • Og i mange andre sammenhænge

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en stor palette en opgaver inden for knusning af materialer.

Få et uforpligtende tilbud på knusning

Skal du have udført knusning, så tøv ikke med at starte dialogen med os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.
Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud – Et tilbud som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 83 51 91 eller på e-mail: lassejensen91@gmail.com.
Du er også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt Entreprenør Lasse Toft

Vi besvarer henvendelser inden for tre hverdage.