Planering af alle typer grunde

Jævne og smukke resultater hver gang

Planering af alle typer grunde

Holdbar planering i høj kvalitet

En jævn grund er ikke kun smuk men også praktisk, hvis et byggeprojekt skal realiseres. Hos Entreprenør Lasse Toft har vi mange års erfaring med planering af grunde for privatpersoner såvel som virksomheder.

Har du en ujævn grund, have eller et stykke jord, som du gerne vil have planeret? Måske virker det som en uoverskuelig proces? Fortvivl ej, vi står klar til at hjælpe dig. Med de rette maskiner og kompetent mandskab, kan du trygt overlade planeringen til os.

Vi tager hånd om processen fra start til slut, og efterlader aldrig en opgave før den er 100% udført – Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Med os som din samarbejdspartner er du sikret et resultat, som holder.

Vi tilbyder alt i planering

Som professionelt entreprenørfirma med mange års erfaring udfører vi alt inden for planering af grunde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende projekter:

  • Planering af grund
  • Planering af jord
  • Planering af have
  • Planering af græsplæne

Står du og skal have planeret noget andet end ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører en række specialopgaver. Hos os findes der ikke problemer, men derimod kun løsninger.

Kontakt din lokale entreprenør for planering

Start dialogen omkring planering allerede i dag, og få en smuk jævn grund. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dit projekt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet efter dine behov og drømme. Kontakt os på telefon 28 83 51 91 eller på email lassejensen91@gmail.com. Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen på vores hjemmeside.

Kontakt Entreprenør Lasse Toft

Vi besvarer henvendelser inden for tre hverdage.